Київ

Стало відомим ім’я нацгвардійця, якого збив п’яний суддя в Києві

1825 0
Вдома у загиблого залишилось троє дітей — двоє всиновлених та рідна дворічна донечка.
Вадим Бондаренко. Фото: ТСН.ua

Вадим Бондаренко. Фото: ТСН.ua

У ніч проти 26 травня у Києві суддя Макарівського районного суду Олексій Тандир збив на блокпосту військового Нацгвардії Вадима Бондаренка з міста Тальне на Черкащині. Про це повідомляє ТСН з посиланням на джерела.

Хлопець до початку великої війни проходив строкову службу спочатку в Черкасах, потім його відправили до столиці. Незадовго до початку повномасштабного вторгнення Вадим мав повернутися додому, однак після 24 лютого хлопець продовжив службу.

З початком активних бойових дій нацгвардієць хотів піти на передову, однак його залишили нести службу на блокпостах у столиці. Батько хлопця наразі також захищає Україну на Донбасі у лавах ЗСУ.

Про загиблого кажуть, що він був добрим хлопцем і патріотом своєї країни. Вдома у Вадима залишилось троє дітей — двоє всиновлених та рідна дворічна донечка.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в ніч на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в на Берестейському проспекті. 

За розслідування обставин ДТП взялось ДБР.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!