Стали відомі результати обшуків на Львівській митниці

6765 0
Обшуки проводили через безмитне ввезення техніки на 40 мільйонів гривень.
Фото: БЕБ

Фото: БЕБ

Сьогодні, 10 травня Бюро економічної безпеки провело обшуки на Львівській митниці через безмитне ввезення техніки на 40 мільйонів гривень. 

Джерело: БЕБ

Детективи викрили групу осіб, що ввезли на територію України смартфони, комп’ютерне обладнання, побутову техніку та ухилилися від сплати митних платежів та ПДВ. При проходженні митного контролю товари не декларувалися або завозилися під виглядом таких, що використовуються для особистого вжитку. На техніку наклали арешт.

«З метою отримання додаткової доказової бази, співробітники БЕБ провели обшуки у приміщеннях Львівської митниці. За результатами обшуків вилучено документи що підтверджують факт переміщення товарів транспортними засобами поза митним контролем. Наразі встановлюється повне коло осіб причетних до вчинення протиправних дій», –  йдеться у повідомленні.

Додамо, що обшуки проводили у головному офісі Львівської митниці на вул. Костюшка, 1, що в центрі Львова.

Читайте також: ДБР та СБУ проводять обшуки у керівництва Львівської митниці

Нагадаємо, що 10 лютого правоохоронці з ДБР проводили обшуки у керівництва Львівської митниці. Це відбувалося в рамках кримінального провадення зареєстрованого по факту зловживання владою або посадовим становищем посадовцями Держмитслужби.

Обшуки проводили у в.о. начальника Львівської митниці Олега Шахрая, та його заступників: Ігоря Вісьтака, Євгена Сафонова, Юрія Приходька. У березні цього року новим очільником Львівської митниці після Олега Шахрая став Андрій Кузнік.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!