Львівські стрільці вибороли «золото» на чемпіонаті зі стендової стрільби

789 0
Чемпіонат відбувся у Львові цими вихідними.
Фото: Львівська облрада

Фото: Львівська облрада

Львівські стрільці вибороли золоті медалі на домашньому Чемпіонаті України зі стендової стрільби. Про це повідомила Львівська ОВА.

«У змаганнях на траншейному стенді відзначились львівські стрільці. Золоті медалі в особистій першості здобули Олександр Білько та Олена Охотська. Срібну нагороду виборов Олесь-Олександр Шлюз. Здобувши переможних 127 очок, до особистих золотих нагород Олена Охотська та Олександр Білько додали «золото» у вправі мікст», – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що у чемпіонаті взяли участь понад 70 учасників з 6 областей та м. Києва. Вони змагалися на траншейному та круглому стендах в особистій та командній першості, а також в командах мікст.

Читайте також: Львівські спортсмени здобули сім медалей на Кубку України з легкої атлетики

Нагадаємо, що львівські спортсменки перемогли на чемпіонаті Європи зі скандинавської ходьби, що нещодавно відбулися у Польщі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!