Стрільці зі Львівщини вибороли сім нагород у фіналі Кубку України

496 0
Фінал Кубку України відбувався в Києві.
фото: лова

фото: лова

У Києві напередодні відбувся фінал Кубку України зі стрільби стендової та Всеукраїнські змагання серед юніорів. Спортсмени зі Львівщини вибороли 7 нагород. Про це повідомила пресслужба ЛОВА.

У фіналі Кубку України у траншейному стенді (TRAP) серед чоловіків перемогу виборов 28-річний кандидат у майстри спорту України Олександр-Олесь Шлюз. Він представляє ЗСУ та Львівську обласну школу вищої спортивної майстерності. Тренується спортсмен під керівництвом Сергія Охотського та Сергія Тюртюбека, Він здобув золоту медаль, збивши у фіналі 35 мішеней. Бронзову медаль у цій же дисципліні виборов Олександр Білько, представник Динамо та Львівської обласної школи вищої спортивної майстерності.

Читайте також: Львівські стрільці вибороли «золото» на чемпіонаті зі стендової стрільби

У траншейному стенді (TRAP) серед жінок перемогла 31-річна Олена Охотська, яка представляла ЗСУ та Львівську обласну школу вищої спортивної майстерності. Вона тренується під керівництвом Сергія Охотського та Сергія Тюртюбека. Срібло у цій категорії дісталося Надії Булгаковій, яка також представляла ЗСУ. Надію тренує Віталій Грибовський та Сергій Тюртюбек.

У круглому стенді (SKEET) серед чоловіків бронзову медаль здобув Георгій Іпатов, який представляв Динамо та Львівську обласну школу вищої спортивної майстерності. Георгія тренує Віктор Карасьов.

У круглому стенді (SKEET) серед жінок срібло дісталося Валерії Бартишевій, а бронза її сестрі Олександрі. Обидві спортсменки представляли Динамо та Львівську обласну школу вищої спортивної майстерності. Тренують спортсменок Віктор Карасьов та Артем Бартишев.

Нагадаємо, четверо спортсменів з Дрогобича взяли участь в останніх офіційних трекових змаганнях цього сезону та привезли додому золоті, срібні та бронзові нагороди.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!