Строковиків, у яких закінчився термін служби, демобілізують, – Данілов

1555 0
Ті, хто захоче залишитися в ЗСУ, можуть підписати контракт.
Фото: УП

Фото: УП

В Україні вирішили демобілізувати військових-строковиків, у яких завершився термін служби. Про це сказав секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю «Українському радіо».

Він зазначив, що у пʼятницю, 24 листопада, відбулось засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. На ньому значну увагу приділили питанням мобілізації та демобілізації військових.

Читайте також: Мобілізація в Україні. Що може змінитися у листопаді

«Що стосується мобілізації людей, які проходили строкову службу, то президент попросив і військові погодилися, що найближчим часом ці люди будуть демобілізовані. Цей процес відбудеться і ми розуміємо скільки їх. І це справедливо, якщо вони заходили на строкову службу, у них закінчився термін строкової служби», – розповів Данілов.

Читайте також: Мобілізація на Львівщині. Яке може бути покарання за неявку до військкомату після отримання повістки

За його словами ті строковики, які матимуть бажання залишитись у війську, зможуть підписати контракт. 

Нагадаємо, в Україні продовжили воєнний стан та загальну мобілізацію до 14 лютого 2024 року.

Тетяна Дзяма

____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!