Студентів та працівників Франкового вишу почали вакцинувати від Covid-19

1327 0
Студентів та аспірантів вакцинуватимуть «Moderna».
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Сьогодні, 13 серпня, розпочалася вакцинація студентів та аспірантів Львівського національного універститету ім. Івана Франка від Covid-19. У профкомі студентів вишу зазначили, що ця процедура є добровільною.

Усі охочі могли заповнити гугл форму за посиланням та взяти з собою паспорт, ідентифікаційний код і студентський квиток або е-документи у застосунку «Дія». Вакцинація відбувається нині у приміщенні географічного факультету, що на вул. Дорошенка, 41 (ауд. 7) з 10:00 по 15:00 за попередньо встановленим графіком.

Читайте також: Львівські університети увійшли в п'ятірку найпопулярніших за кількістю поданих заяв

Студенти та аспіранти отримають щеплення вакциною «Moderna».Також додатково можуть вакцинуватися працівники вишу, яких досі не були охопили попередні хвилі вакцинації.

Нагадаємо, що члени Львівської обласної комісії ТЕБ і НС рекомендують керівникам закладів вищої освіти (зокрема, ректорам) заселяти студентів у гуртожитки тільки після проходження повного курсу вакцинації від коронавірусу. Тоді у Франковому виші заявили, що вакциунватимуть студентів у 20-х числах серпня, коли розпочнеться також заселення до гуртожитків. Однак це було добровільно. Детальніше читайте за посиланням.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!