Студенти Відкритої академії презентували у Львові виставку робіт. Фото

806 0
Відкрита академія – сучасний проєкт неформальної мистецької освіти від Львівської національної академії мистецтв.
фото: Відкрита академія від ЛНАМ

фото: Відкрита академія від ЛНАМ

У галереї «Пори року» студенти Відкритої академії від ЛНАМ презентували вистку робіт, які виконали під час навчання на курсах «Основи ткацької майстерності» та «Ліногравюра». Протягом кількох тижнів вони навчались мистецьким технікам та опановували для себе нові напрямки творчості.

Відкрита академія – сучасний проєкт неформальної мистецької освіти від Львівської національної академії мистецтв. У межах проєкту відомі митці та досвідчені викладачі мистецтва пропонують короткі чи довготривалі навчальні програми для різного віку, із різним рівнем підготовки.

Читайте також: Львів'ян запрошують на виставку «Натхненні Пінзелем у Годовиці»

«Це можливість вчитися мистецтва та дизайну в тих самих аудиторіях, на тому ж обладнанні, у тих же викладачів, що й студенти Академії мистецтв. Але не чотири роки бакалаврату, а кілька тижнів або місяців. Замість вступних екзаменів – коротка ґуґл-форма. Зимові та літні школи, курси, сертифікатні програми. Для творчого самовираження, технічного вдосконалення чи подолання стресу», – зазначив ректор Василь Косів.

Інформацію про наступну навчальну програму можна дізнатися у Фейсбуку на сторінці Відкритої академії.

Партнерська публікація

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!