Сучасне українське суспільство повинне будуватися на засадах ветераноцентричності

1216 0
Купуючи хліб, допомагаєш «Незламним».

Бренд AGROLA та Національний реабілітаційний центр UNBROKEN продовжують співпрацю з реалізації спільних проєктів для підтримки, відновлення та реабілітації воїнів після полону та поранень.

Велика кропітка робота фахівців реабілітаційного центру базується на надзвичайній силі волі українських захисників, які щодня, як і на полі бою, показують нам приклад своєю наполегливістю та прагненням повернутися до повноцінного життя, або навіть на фронт.

Проте часто такі повсякденні звички, як навіть приготування улюбленого бутерброда, потребують тривалих повторюваних вправ та зусиль для того, аби знову стати звичайним побутовим навиком.  Допомога та підтримка суспільства, держави, відповідального бізнесу дозволить нашим ветеранам відновлюватися швидше.

Крім прямої фінансової підтримки та залучення суспільства програм за участі улюбленої продукції з маркуванням «Незламні як ти» у наповненні фонду допомоги Національного Центру «Незламні», бренд AGROLA прагне досягти основної мети своєї соціально важливої ініціативи – щоб кожен українець, який зараз не на фронті, розумів ціну звільнення кожного метра окупованої території та проявляв постійну та системну підтримку своїм захисникам, виражаючи їм свою подяку та повагу.

Ця турбота може проявлятися будь-де: в транспорті, в черзі, в підтримці та розумінні, у волонтерстві чи донатах. Ветераноцентричність має стати загальнонаціональною фундаментальною метою, без якої неможлива розбудова сучасної України.

 

Незламні як ти!

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!