Суд арештував готельний комплекс в Трускавці, який належав росіянину

1628 0
Росіянин володів майновими активами на Львівщині.
Умовне фото

Умовне фото

Суд арештував і передав в управління АРМА готельний комплекс у Трускавці, співвласником якого був громадянин росії.

Джерело: прокуратура, СБУ у Львівській області

Зокрема, у власності росіянина перебувають підприємства та майнові комплекси на Львівщині та в АР Крим. З 2016 року він системно сприяв та забезпечував проживання і перебування воєнізованих формувань «мчс росії» у своїх готелях на території півострову. Окрім цього, росіянин володів майновими активами і на Львівщині. У його власності було 49% корпоративних прав на готельний комплекс, що знаходиться у Трускавці.

Читайте також: До яких готелів у Львові мають стосунок колишні росіяни

Станом на сьогодні за матеріалами СБУ суд наклав арешт на бізнес-активи російського бізнесмена, які розташовані у Львівському регіоні. Вказане майно вартістю майже 6 млн грн. вже передано до Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Нагадаємо, раніше Tvoemisto.tv опублікувало третій щорічний огляд власників готелів у центральній частині Львова. Цього року ми вирішили доповнити його десятьма новими позиціями, хоча все одно він не є вичерпним – ми пишемо лише про великі готелі та готелі, в які інвестували значні кошти. Детальніше, читайте у нашому матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!