У Львові суд арештував приміщення одного з підприємств, власниками якого виявились росіяни

4209 0
Вартість нерухомості становить понад 10 мільйонів грн.

Суд у Львові заарештував на приміщення одного з підприємств на вулиці Городоцькій, кінцевими бенефіціарними власниками якого є особи, пов’язані з російською федерацією. Загальна вартість арештованого майна становить понад 10 мільйонів гривень. Про це повідомили у відділі комунікаціїНацполіції у Львівській області.

За інформацією правоохоронців, це було встановлено під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.4 ст.190 (Шахрайство) ККУ та ч.3 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ. Арешт незаконно набутого нерухомого майна було накладено 22 серпня поточного року.

Читайте також: Суд арештував готель «Дністер», власником якого є росіянин

Вирішується питання щодо передачі арештованого майна в управління АРМА (Агентство з розшуку та менеджменту активів).

Нагадаємо, що напередодні суд заарештував приміщення двох готелів у Львові та Києві, які належать російському підприємству. Раніше також було накладено арешт на гуртожитки російських компаній у Львові. 

Крім того, суд арештував корпоративні права однієї з найбільших туристичних агенцій, кінцевим бенефіціаром якої є російський мільярдер, наближений до політичної верхівки країни-агресора. У бізнес-колах рф цей чоловік відомий як «железный мальчик». Так у росії називають олігарха Олексія Мордашова, який контролює значну частку в німецькому туристичному холдингу TUI. Він володіє однією з найбільших російських сталеливарних і гірничодобувних компаній і має контрольні пакети акцій кількох підприємств.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!