Київ

Суд відправив Ігора Мазепу, якого затримали на кордоні з Польщею, під варту з можливістю застави

676 0
Він може внести заставу у сумі 349 мільйонів.
ігор мазепа/ фото з відкритих джерел

ігор мазепа/ фото з відкритих джерел

Печерський районний суд 19 січня за клопотанням Офісу генпрокурора обрав запобіжний захід інвестбанкіру, засновнику Concorde Capital Ігорю Мазепі у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 349 мільйонів гривень. Про це Економічній правді повідомила речниця Офісу генпрокурора Надія Максимець.

«За клопотанням Офісу генпрокурора підозрюваного взято під варту строком на 60 діб з альтернативою внесення застави у сумі 349 мільйонів», – сказала вона.

Читайте також: У справі про захоплення землі на дамбі Київської ГЕС затримали Ігора Мазепу

Таким чином суд частково задовольнив клопотання прокурорів, які просили 700 мільйонів застави.

Нагадаємо, на КПП «Медика-Шегині» на кордоні з Польщею затримали власника інвестиційної компанії Concorde Capital Ігора Мазепу. Бізнесмена затримали у справі про заволодіння землею на дамбі Київського водосховища для будівництва котеджного містечка Goodlife Park. Також правоохоронці затримали його брата та ще двох осіб.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!