Суд заарештував майно нардепа-утікача із Львівщини Тараса Козака

1724 0
Народного депутата підозрюють у держзраді.
Фото: Ua-rating.com

Фото: Ua-rating.com

Майно депутата Верховної Ради Тараса Козака (фракція «Опозиційна платформа – За життя») заарештоване. Про це повідомили в Офісі генпрокурора, пише Главком.

Читайте також: «Це не свобода слова, це інформаційний тероризм». РНБО про підстави для санкцій проти каналів Козака

«Інформуємо, що прокурорами Офісу Генерального прокурора здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за підозрою народного депутата К. у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 111, ч. 5 ст. 27 ч. ст. 15 ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу. Під час досудового розслідування вказаного кримінального виробництва вжиті заходи забезпечення кримінального провадження – накладено арешт на майно підозрюваного К.», – йдеться у відповіді.

При цьому в Офісі генпрокурора не уточнили, на яке майно Козака накладено арешт. 

Читайте також: Віктору Медведчуку та Тарасу Козаку оголосили підозру у державній зраді

Нагадаємо, що генеральна прокурорка Ірина Венедіктова у травні 2021 року підписала підозру у державній зраді голові політради партії Опозиційної платформи «За життя» Віктору Медведчуку та нардепу ОПЗЖ Тарасу Козаку. Місцезнаходження Тараса Козака невідоме, хоча, за словами його соратника Медвудчука, він перебуває у Білорусі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!