Київ

Свідок загибелі підлітка на станції фунікулера розповів, як це сталося

1227 0
Підозрюваний у СІЗО
Максим Матерухін

Максим Матерухін

За словами друга загиблого на станції фунікулера підлітка, чоловік, з яким сталася сутичка, був не тверезий та агресивний і першим напав на хлопця. Історію розповіла сестра свідка трагедії.

«Ми спілкувалися між собою. Цей чоловік знаходився вище нас і почав встрягати в розмову…Ми на це не реагували, тому що від нього несло сильним перегаром», - розповів свідок.

Далі, за словами підлітка, чоловік звернув увагу на його товариша, який виглядав вищим і старшим за інших, і почав викликати його на бійку. Коли фунікулер зупинився, чоловік напав на нього.

«Чоловік схватив Максима за сорочку і шпурнув його в скло», - стверджує свідок.

 

 

 

Після цього виявилось, що уламки скла перерізали хлопцю горло. Свідок наполягає, що версія чоловіка є не правдою. За версією чоловіка, він нібито разом із хлопцем не втримав рівновагу і вони впали.

Як повідомляє Управляння державної охорони, де працював підозрюваний, він перебуває у СІЗО.

 

Нагадаємо, у неділю ввечері внаслідок сутички на станції фунікулера загинув 16-річний підліток. Виявилось, що чоловік, який вступив у сутичку з підлітком, працював водієм у правоохоронних органах. Справу про вбивство неповнолітнього хлопця на станції фунікулера розслідує ДБР.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!