Сильний вітер на Львівщині пошкодив дах гімназії та лікарні

5674 0
Найбільше постраждала будівля Стебницької міської лікарні.
фото: Дрогобицька міська рада

фото: Дрогобицька міська рада

Із ночі на Львівщині лютує негода. Так, внаслідок сильних поривів вітру у Дрогобицькій громаді пошкодило дахи на будівлях та лінії електропередач. Зокрема, на вулиці Лесі Українки у Дрогобичі вітер пошкодив дахи приватного житлового будинку та гімназії №9. Про це повідомив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Ігор Юзьв’як.

Найбільше постраждала будівля Стебницької міської лікарні. Унаслідок сильних поривів вітру в будівлі медичного закладу пошкодили 120 кв. метрів, а село Снятинка тимчасово залишилось без світла.

Читайте також: У Львові на вулиці Степанівни обвалилася стіна житлового будинку

Додамо, що наразі тривають роботи з відновлення електропостачання та ремонту дахів.

Нагадаємо, що на сьогодні, 17 лютого, прогнозують сильні пориви вітру до 25-30 м/c. Мешканців громади просять без зайвої потреби не виходити на вулицю, уникати небезпечних пішохідних ділянок та не паркувати автомобілі під старими розлогими деревами.

Фото: Дрогобицька міська рада


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!