«Сили москви виснажені», − керівник спецслужби Британії

1764 0
Нещодавня мобілізація свідчить про ознаки відчаю.
володимир путін і сергій шойгу

володимир путін і сергій шойгу

Керівник Центру урядового зв'язку Великобританії (GCHQ) Джеремі Флемінг стверджує, що у росіян закінчуються боєприпаси після місяців виснажливих боїв в Україні. Про це йдеться в публікації The Guardian, передає Європейська правда.

Очікують, що у вівторок Флемінг виступить з рідкісним публічним виступом в аналітичному центрі Rusi. У промові він наголосить на втратах росії за місяці боїв, стверджуючи, що сили москви виснажені, а нещодавня мобілізація свідчить про ознаки відчаю. 

Читайте також: Кремль може використати білорусь для стримування українських військ від контрнаступу, – аналітики

«Ми знаємо − і російські командири на місцях знають, − що їхні запаси і боєприпаси закінчуються... До неминучої військової перемоги росії, про яку говорила їхня пропагандистська машина, далеко, і ясно, що сміливі дії України на полі бою і в кіберпросторі переламали ситуацію», − зазначить він.

Зосередивши увагу безпосередньо на російському президентові, Флемінг, як очікується, скаже, що «через невеликий ефективний виклик всередині його рішення виявилися помилковими», і що він використав «стратегію з високими ставками, яка призводить до стратегічних помилок у судженнях».

Флемінг також має розповісти про майбутню загрозу з боку Китаю, згідно з попередньо опублікованими уривками його виступу.

Читайте також: Путін змішує лукашенка вступити у відкриту війну, – розвідка

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни в Україні російська армія втратила в Україні 63 110 своїх солдатів. Зокрема, за минулу добу ЗСУ ліквідували ще 240 окупантів. Найбільших втрат ворог зазнав на Бахмутському, Авдіївському та Краматорському напрямках.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!