Політична реклама

Сили на роботі занепадають через погану вентиляцію

1022 0
Американські вчені виявили, що високі рівні вуглекислого газу в офісах і кабінетах можуть впливати на концентрацію і здатність приймати рішення.

Про це пише видання ТСН.Таким чином, немає нічого дивного в тому, що багато працівників офісів після обіду буквально клюють носом і не працездатні. Основне джерело діоксиду вуглецю в замкнутому просторі - це люди.

У той час як у відкритому просторі концентрація цього газу становить 380 частин на мільйон, то в приміщеннях рівень концентрації може досягати декількох тисяч. Високий рівень діоксиду вуглецю, як правило, пов'язаний з поганою вентиляцією та кондиціонуванням.

Зазначимо, дослідження було проведене вченими з Університету штату Нью-Йорк. Вони виявили, що концентрація вуглекислого газу в офісних будівлях, а особливо, в конференц-залах, де збираються великі скупчення людей, зашкалює.

Дослідники говорять, що навіть вони були здивовані результатами, які вперше виявили взаємозв'язок між високим рівнем вуглекислого газу і зниженням виконання робіт. Д

о цього була присутня впевненість у тому, що якщо газ безпечний для здоров'я, то він не робить ніякого прямого впливу на людину. Але нові результати перекреслюють всі раніше відоме, додають науковці.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!