Сили спротиву звільнили 5 населених пунктів на Чернігівщині

1898 0
Тепер над населеними пунктами Чернігівщини – державні прапори України.
Фото: Аrmyinform.com.ua

Фото: Аrmyinform.com.ua

Сили спротиву, що діють на Чернігівщині, своїми умілими діями, проявляючи при цьому неабияку рішучість, звільнили 5 населених пунктів від російських окупантів. Про це повідомляє Оперативне командування «Північ».

«Підрозділи російської федерації не спроможні в повному обсязі вести бойові дії. Існує паніка серед офіцерського складу, що їх кинуло вище військово-політичне керівництво. Морально-психологічний стан солдат не сприяє виконанню завдань», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У США заявили, що Росія готується до застосування хімічної зброї

Тепер над населеними пунктами Чернігівщини – державні прапори України, а також є два бронетранспортери, які будуть служити на благо нашого народу.

Нагадаємо, що вранці ворог наніс удари по Луцьку, Івано-Франківську та Дніпру. А під час нічних ударів по Чернігову порушили водопровідну мережу великого діаметру. Через витоки призупинили водопостачання міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!