Політична реклама

Синютка звернувся до правоохоронних органів щодо вулиці Бандери

2129 0
За його словами, міська влада два рази сказала неправду: перший про терміни і другий про вартість ремонтних робіт.

Народний депутат, кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка звернувся до правоохоронних органів з вимогою втрутитися в ситуацію, щодо імовірної корупції при реконструкції вулиць у Львові.

Зокрема, Олег Синютка під час пресконференції запросив журналістів звернути увагу на корупцію під час ремонтів доріг, які проводить чинна львівська влада.

Наголосив на тому, що міська влада два рази сказала неправду: перший про терміни і другий про вартість ремонтних робіт.

«Остаточно роботи з ремонту вулиці Бандери виконуватиме ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за понад 209 мільйонів гривень або 6 мільйонів 400 тисяч євро. Підрядник має відремонтувати всю частину вулиці протяжністю 1 км 50 м. Вартість дуже висока», – зазначив народний депутат.

Він пригадав, що у 2011 році в рамках співпраці міста з Європейським банком реконструкції та розвитку капітально реконструювали вулиці Коновальця – Мельника – Чупринки, які є суміжними з вулицею Бандери. «Було виконано весь комплекс робіт, з заміною інженерних комунікацій, заміною трамвайних шляхів, заміною дорожнього покриття, ремонтом тротуарів на відрізку 1400 метрів. Вартість робіт склала 4.5 мільйона євро. Отже, за один кілометр – 3,2 мільйона євро. Тобто, вдвічі дешевше, ніж планується витратити на ремонт вулиці Степана Бандери» – наголосив Синютка.

«З 2011 року курс гривні впав майже втричі, натомість собівартість дорожніх робіт в євро по суті не змінилася. Звідси логічне запитання: у чому причина різкого збільшення коштів ремонту? Де тут закопана і чия «доля»?», – запитує він.

Синютка також нагадав про те, що в кінці минулого року Садовий заявляв, що роботи триватимуть 5-6 місяців, натомість сьогодні їх заплановано на 9 місяців. Але не відомо, наголошує він, чи цього терміну буде дотримано.

Тому народний депутат звернувся до правоохоронних органів. «Зі свого боку, як народний депутат України, я звертаюся до правоохоронних органів з вимогою втрутитися в цю ситуацію, яка безпосередньо впливає на життя міста, його економіку, на безпеку і здоров’я львів’ян. Прокуратура має вивчити процес прийняття рішень міською владою на всіх її етапах», – зазначив кандидат на посаду голови Львівської ОТГ та запевнив, що після після приходу до влади гарантує у цій с праві максимальне сприяння правоохоронним органам.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!