Ситуація на кордоні з Польщею: черги із 180 авт, усі пункти пропуску розблоковані

4323 0
Сьогодні, 5 липня, на кордоні з Польщею у пунктах пропуску черги із 180 автомобілів. Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України Західний кордон.
фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Черги перед пунктами пропуску із Польщею станом на 08:00 годину:

“Р.Руська” – 40

"Краковець" -30 (заблокований)

“Грушів” – 0

“Ягодин” – 50

“Шегині” – 0

“Смільниця” – 0

"Устилуг -0

"Угринів" -60

Додамо, 5 липня, станом на 08:00 годину ранку заблокованим залишався пункт пропуску «Краківець». Станом 09:00 громадяни прикордоння розблокували усі пункти пропуску через держкордон на території Львівщини. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Львіській області. «Станом на 09:00 годину 05 липня, усі пункти пропуску через державний кордон на території Львівщини розблоковано. Рух громадян та транспортних засобів відновлено», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, учора, 4 липня, на Львівщині мешканці заблокували дорогу у Грушеві, де є пункт пропуску з Польщею. Зранку там перекрили дорогу 10 автомобілів. У такий спосіб люди висловлювали своє невдоволення через тимчасові зміни в перетині кордону. Адже від учора майже на місяць Польща призупинила малий прикордонний рух для українців.

До таких же дій вдалися і люди в Раві-Руській та Шегинях, там мешканці безупинно ходили по пішохідному переході, блокуючи рух транспорту.

Додамо, відновити малий прикордонний рух Польща обіцяє 2 серпня.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!