Таксиста, який зник два дні тому у Дрогобичі, знайшли мертвим у його авто

28063 0
Правоохоронці на тілі чоловіка виявили ознаки насильницької смерті
Фото% Пошуково-Рятувальна Волонтерська Асоціація

Фото% Пошуково-Рятувальна Волонтерська Асоціація

Сьогодні, 10 березня, у Дрогобичі знайшли мертвим таксиста Юрія Новосада. Він зник декілька днів тому. Тіло виявили у його автомобілі, неподалік міського цвинтаря у Дрогобичі. На місці зараз працює слідчо-оперативна група. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповіла речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

«Сьогодні виявлено тіло чоловіка на цвинтарі у Дрогобичі. На місці працюють співробітники поліції, розпочато досудове розслідування, встановлюються всі обставини. На тілі чоловіка виявили ознаки насильницької смерті», – розповіла Світлана Добровольська.

Юрій Новосад працював таксистом у Дрогобичі, йому було 64 роки. 8 березня він виїхав з дому на роботу і зник. Рідні подали у розшук, бо він не виходив на зв'язок. 
 


 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!