Київ

Театр ім. Франка в Києві планує продавати квитки на вистави через застосунок «Дія»

412 0
Це питання обговорювалося на зустрічі з міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим.
Вистава "Конотопська відьма". Фото: театр імені Франка

Вистава "Конотопська відьма". Фото: театр імені Франка

У Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка працюють над тим, аби продавати квитки на вистави через застосунок «Дія». Про це повідомив гендиректор театру Євген Нищук.

Це питання обговорювалося на зустрічі з міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим.

«Провели робочу зустріч з Михайлом Федоровим — Віцепрем'єр-міністром з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністром цифрової трансформації України. Проговорили питання цифрової модернізації роботи Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка та системи продажу квитків. Створюємо робочу групу і вперед до диджиталізації в культурі!», -  розповів Нищук.

Таке питання почало обговорюватися після проблем зі спекуляцією під час продажу квитків на вистави театру, які набрали великої популярності. Цілковитим лідером нинішнього театрального сезону в Києві стала вистава «Конотопська відьма», квитки на яку придбати практично неможливо.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!