Театр Лесі Українки у Львові очолила Ольга Пужаковська. 5 фактів

3178 0
На посаду претендували п'ятеро осіб.
фото: iPress.ua

фото: iPress.ua

Учора, 4 вересня, відбулося засідання конкурсної комісії, яка обрала на посаду художнього керівника-директора Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки Ольгу Пужаковську, інформує Zaxid.net.

Ольга Пужаковська з 2012 року є менеджеркою проектів ЛММГО «Мистецька майстерня "Драбина"», із березня до червня 2017 – головний адміністратор театру Лесі Українки. Також працювала головною спеціалісткою відділу культури з охорони об'єктів культурної спадщини Рахівської райдержадміністрації.

Нова директорка театру планує оптимізувати роботу театру, перерозподіливши обов'язки. Вона вважає дуже важливим налагодження комунікації у колективі, для чого, зокрема, планує провести анкетування серед працівників, щоб точніше визначити пріоритетні зміни.

Читайте також: За кулісами: Львівський драматичний театр імені Лесі Українки

Щодо проблем із приміщенням, то першочергово Ольга Пужаковська хоче відремонтувати опалення, каналізацію та дах, крім того, планує облаштувати фойє та інші простори театру, щоб глядачі почувалися комфортніше.

До кожної вистави Пужаковська збирається розробляти окрему рекламну стратегію. Також планує залучати до театру додаткові кошти. Щодо творчості, то головним вона вважає сформувати художньо-постановочну частину, яка займатиметься відновленням старих та створенням нових вистав.

Майбутній репертуар Пужаковська бачить у точних відсотках: 20% – високобюджетні великі вистави, 60% – вистави для масового глядача, які забезпечать театру заробіток, 20% – експериментальні вистави. У більш віддалених планах – міжнародний театральний фестиваль.

Фото зі сторінки Ольги Пужаковської

в мережі Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!