Київ

Темою «Книжкового Арсеналу» обрали «Життя на межі»

456 0
Також організатори оголосили кураторів програм
Фото: Книжковий Арсенал

Фото: Книжковий Арсенал

Фокус-темою й основною метафорою 12-го «Книжкового Арсеналу» у 2024 році обрали «Життя на межі». Про це повідомляється на сайті «Книжкового Арсеналу».

Кураторами фокус-теми фестивалю стали філософ і журналіст Володимир Єрмоленко й літературознавиця Тетяна Огаркова – автори українськомовного подкасту про культуру Kult: Podcast.

Куратори програм «Книжкового Арсеналу»:

  • Кураторка «Літературної програми» – радіоведуча, радіопродюсерка й письменниця Олена Гусейнова.
  • Кураторка «Програми для/про дітей і підлітків» – письменниця, журналістка, перекладачка, авторка книжок для дітей і підлітків Ольга Русіна.
  • Куратор програми літературного фестивалю «П’ятий Харків» – літературний критик, літературознавець, лектор, куратор мистецьких проєктів Євгеній Стасіневич.
  • Кураторка «Професійної програми» для дискусій й обміну досвідом – проєктна менеджерка у сфері культури й книговидання Оксана Карп'юк. 

 

Також на «Книжковому Арсеналі» представлять окремі події від видавців.

Нагадаємо, 12  фестиваль «Книжковий Арсенал»  він відбудеться з 30 травня по друге червня.  Увага «Книжкового Арсеналу» буде зосереджена на книгах про війну, виданих після 2014 року, виданнях, створених ветеранами та учасниками війни, а також членами їхніх родин. Крім ярмарку на стендах видавців, вони будуть окремо представлені у просторі «Вітрина новинок».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!