Тендерний комітет допустив 17 компаній до конкурсу щодо е-квитка у Львові

2457 0
Триває процес попередньої кваліфікації потенційних учасників конкурсу. Переможця оголосять під кінець року
Фото: 3222.ua

Фото: 3222.ua

Сьогодні на засіданні Тендерного комітету ЛКП «Львівавтодор» відбулося розкриття документацій учасників попередньої кваліфікації тендерного процесу з впровадження електронного квитка у Львові.

За даними прес-служби ЛКП «Львівавтодор», на процедуру розкриття документації прибули представники 17 фірм, які надали документи для участі в попередній кваліфікації.  За словами прес-секретаря «Львівавтодору» Олексія Хміля, сьогодні зранку електронною поштою надійшла пропозиція від 18-ї за ліком компанії. Тендерний комітет розгляне цей випадок окремо та ухвалить рішення щодо її участі.

Під час засідання члени комітету перевірили наявність документів та вирішили допустити до участі всі 17 компаній.

Читайте також: Скільки коштуватиме проїзд після запровадження е-квитка у Львові

Зокрема, заявки на участь подали такі компанії: R&G (Польща), Korea Smart Card (Корея), Miratech Group (Швеція), Trapeze (Швейцарія), консорціум компаній AEP та Swarco (Італія-Австрія), Radcom (Румунія), Symсotech (Ізраїль), консорціум компаній Benish та ORT (Україна-Ізраїль), консорціум компаній Lotte та KT (Корея), BMS Teknologija (Латвія), Riclango (Естонія), консорціум компаній Kartek та Belisim (Туреччина), Etra (Іспанія), консорціум компаній Kentkart та Onur (Туреччина), Kapsch (Австрія), консорціум компаній LG CNS та Posco Daewoo (Корея), Mikroelektronica (Чехія).

Читайте також: Е-квиток і старі маршрутки. Як зміниться транспортна система Львова

Як розповів Олексій Хміль, вивчення документів компаній триватиме не менше місяця. З-поміж них виберуть певне число учасників, якій пройдуть у наступний тур. Тоді перевірятимуть технічну спроможність конкурсантів реалізувати такий проект, а наступним туром відбору буде перевірка економічного та фінансового становища учасників конкурсу. Очікується, що переможця конкурсу оголосять в грудні цього року.

Як повідомлялося, бюджет запровадження е-квитка у Львові становить понад 11 млн євро, з яких 10 млн – кредит ЄБРР. Е-квиток уже має назву – «Леокарт».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!