Київ

Тепер станції у київській міській електричці оголошують зірки та Борис Джонсон

712 0
Зірки не лише оголошуватимуть станції, а й розповідатимуть цікавинки про деякі з них
Фото: Скриншот

Фото: Скриншот

До Дня залізничника «Укрзалізниця» запустила зіркову озвучку оголошень станцій Київської кільцевої електрички. Про це повідомила пресслужба УЗ.

«Тепер всі 20 станцій Київського кільця оголошують відомі українці (і не тільки) — письменники, спортсмени, музиканти, телеведучі і навіть сам Борис Джонсон!», - йдеться у повідомленні

Бонусом — в новій озвучці голосами людей, яких знають далеко за межами країни, додані надихаючі фрази та цікаві факти про деякі станції та локації, до яких вони ведуть.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запрошує архітекторів до обговорення проєктів модернізації станцій Kyiv City Express, щоб зробити їх безпечними та інклюзивними. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!