Київ

Термін закриття проїзду Дегтярівським шляхопроводом продовжили до 20 грудня

689 0
На час робіт організація дорожнього руху здійснюється тимчасовими схемами об’їзду
Будівництво Дегтярівського шляхопроводу. Фото: КМДА

Будівництво Дегтярівського шляхопроводу. Фото: КМДА

У зв’язку з аварійною ситуацією, що сталася під час реконструкції Дегтярівського шляхопроводу, закриття руху транспорту продовжили до 20 грудня. Про це повідомляє  КМДА.

На час робіт організація дорожнього руху здійснюється тимчасовими схемами об’їзду.

 

Як ми писали, 30 вересня під час реконструкції Дегтярівського шляхопроводу обвалились 7 залізобетонних балок.  У «Київавтодорі» пояснили, що «під час монтажу сьомої балки в проєктне положення вона втратила свою стійкість і впала. При падінні балка зачепила частину вже змонтованої конструкції, що призвело також до порушення її стійкості та падіння інших 6-ти балок прогонової будови»

Своєю чергою група компаній RDS, яка виконує роботи, заявила, що усунення всіх недоліків буде здійснюватись коштом підрядника. Держбюджет не зазнає збитків.

Також у компанії додали, що роботи виконувалися згідно з графіком, однак через необхідність усунення недоліків, термін введення в експлуатацію розв’язки перенесеться на більш пізні строки.

Нагадаємо, як зазначали у «Київавтодорі», новий шляхопровід буде на 1 м вищим. Ширина пішохідної частини шляхопроводу становитиме 5,2 м замість 2 м. Це дозволить вмістити тротуари для пішоходів і велодоріжки. 

Завершити основні роботи на вул. Олександра Довженка і Дегтярівському шляхопроводі планувалося до кінця цього року. Повний комплекс робіт буде завершено наступного року. На порталі «Прозоро» оголошена вартість реконструкції розв’язки з будівництвом нового шляхопроводу становить 934 млн грн.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!