Термінова допомога для наших військових. Як і де долучитися

738 0
Підготували добірку актуальних ініціатив зі зборами для захисників.
Фото: бригада швидкого реагування «‎Рубіж» НГУ

Фото: бригада швидкого реагування «‎Рубіж» НГУ

Tvoemisto.tv зібало кілька термінових зборів на різні потреби для наших військових. Серед них – збір на старлінк, на тепловізори та автомобіль.

Терміновий збір на автомобіль Nissan X-Trail 

Малішок Олександр, воїн 24-та окремої механізованої бригади звертається до всіх із терміновим проханням. На Донецький напрямок терміново потрібен автомобіль для 24 окремої механізованої бригади. Ціль – 140.000 гривень. Авто необхідне для виконання завдань, як бойових так і забезпечення життєдіяльності.

Долучитися до збору можна за посиланням.

Збір на тепловізор

Марічка Курило Алексевич закликає збирати кошти на прилад нічного бачення, який допоможе нашим воїнам слідкувати за пересуванням ворога в умовах повної темряви. Вартість тепловізора – 80 тисяч гривень. 

Долучитись можна тут.

Терміновий збір на прилад нічного бачення

Юлія Коміссарова разом з Русланом Стасюком та Іриною Дроздовою збирають кошти на тепловізор. Девайс вже замовлено, маємо зібрати кошти до завтра. Сума – 13 тисяч гривень.

Долучайтеся тут.

Збір на старлінк

Богуславський волонтерський штаб закликає допомогти Москаленоку Василю Лубенському та його побратимам з 95 бригади ЗСУ придбати старлінк, який забезпечить їм безперебійний зв'язок. Бригада воює на Куп'янському напрямі. Зв'язок допоможе виявити ворога скоріше й надасть можливість воїнам звітувати про себе рідним. Ціль – 21 500 гривень.

Посилання на банку тут.

Терміновий збір на тепловізори та прожектор

ГО «ВеРеС» ( Волонтерський Рух Сутисок) відкрили збір на два тепловізори та прожектор для 154 ОМБР. Дуже терміново! Сума збору – 222 100 гривень.

Долучайтеся до збору за посиланням.

Нагадаємо, Tvoemisto.tv зібрало для вас кілька вакансій спеціалістів, які зараз потрібні українській армії.

Дар'я Гречанюк

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!