Tesla побудує заправки для електрокарів на трасі між Києвом та Львовом

2266 0
Американська компанія Tesla, яка займається розробкою електрокарів, анонсувала будівництво двох зарядних станцій для них в Україні. Розміщуватимуться вони на трасі між Києвом та Львовом.
Фото: Inspired

Фото: Inspired

Про це йдеться на офіційному сайті компанії. На ньому опубліковано дві мапи. На одній позначені наявні заправні станції, на іншій – ті, які мають бути встановлені в 2016 році.

Читайте також: Коли українці пересядуть на електромобілі? 7 фактів про моделі та економію

Однак точних місць розташування компанія Tesla не розголошує, вказуючи на те, що місця і дати їх встановлення можуть варіюватися. Слід зазначити, що компанія Tesla планувала встановити такі зарядні станції ще в 2014 році, однак до цього часу так і не зробила цього.

Разом з тим, варто зауважити, що компанія дотримується принципу, щоб від однієї зарядної станції до іншої можна було б проїхати на одному заряді. Учасники Tesla Club Ukraine провели експеримент, проїхавши зі Львова до Києва на електромобілі Tesla Model S85: їм вдалося це зробити на одному заряді.

Читайте також: Львів'яни та їх транспорт: Перша Tesla у Львові

Нагадаємо, що 31 березня 2016 року компанія Tesla представила довгоочікуваний електроседан Model 3. Нові елетрокари можуть з'явитися на ринку вже у 2017 році.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!