Топ-5 мобільних додатків, корисних для автомобілістів

5096 1
Українські розробники поєднали в застосунках для смартфонів послуги і знижки для автомобілістів, ПДР, стан доріг та симулятор паркування.
фото: cdn0.dailydot.com

фото: cdn0.dailydot.com

Щороку українські IT-розробники займають топові місця в міжнародних рейтингах та складають високу конкуренцію серед зарубіжних колег. Про те, чим українські розробки можуть стати корисними, розповідає ресурс Mind у підбірці популярних мобільних додатків, що можуть знадобитися українським водіям.

«ПДР України 2017»

Розробник: автошкола «Центр Проминь»

Вартість: безкоштовно, є платний контент

Посилання для завантаження: на GooglePlay і AppStore

У додатку зібрали актуальну версію Правил дорожнього руху України, перелік санкцій за їх порушення, інструкції та реквізити для оплати штрафів для всіх регіонів України зі зразком квитанції. Також користувач може переглянути описи всіх дорожніх знаків, табличок і дорожньої розмітки, систематизований перелік основних законодавчих актів, що регламентують права, обов'язки водіїв і роботу патрульної поліції.

UAroads

Розробник: студія Stfalcon

Вартість: безкоштовно

Посилання для завантаження: на GooglePlay і AppStore

Творці автомобільного навігатора UAroads створили застосунок, де користувачі збирають інформацію про якість дорожнього покриття. Програма дозволяє записувати дані про поточні дефекти доріг під час їзди з увімкненим GPS. 

«Паркування машин 3D HD»

Розробник: ФОП Олег Барков

Вартість: безкоштовно

Посилання для завантаження: на GooglePlay, версії для iOS немає

У грі-симуляторі можна освоїти техніку паркування автомобіля в простих і складних ситуаціях, відчути різницю управління маневреними і великогабаритними машинами. Також до гри включені елементи практичної частини іспиту на отримання водійського посвідчення: змійка, паралельне паркування, розворот у вузькому дворику, рух заднім ходом. 

DriverNotes

Розробник: засновник DriverNotes Олександр Мозолюк

Вартість: безкоштовно, є платний контент

Посилання для завантаження: на GooglePlay і AppStore

За допомогою цього застосунку водій може вести облік витрат на автомобіль: докладна статистика виводиться у вигляді графіків і діаграм. Також додаток нагадуватиме про заміну масла, гальмівних колодок, ременів, ремонт авто тощо.

«Позбавтеся від купи чеків, стосів папірців або файлів, в яких записуєте, коли і що міняли, скільки заправляли, де паркувалися або коли страхувалися. Все це можна зберігати в онлайн-сервісі DriverNotes», – підкреслює автор проекту. 

Для українців також доступне відстеження знижок та акцій на паливо, ремонт і техобслуговування, автозапчастини й страховку. Водії отримують персоналізовані пропозиції, наприклад, програма враховує марку авто, види палива, характеристики дорожнього покриття та інші параметри.

GasVisor

Розробник: Razom Solutions Ltd.

Вартість: безкоштовно

Посилання для завантаження: на GooglePlayверсії для iOS немає

Водій може порівнювати ціни на бензин, дизельне паливо або газ на конкретних АЗС; сортувати заправки за вартістю палива, відстанями або рейтингу і фільтрувати їх за брендом або пропонованими послугами (магазин, кафе, підкачка шин, мийка, СТО тощо). У додатку доступна інформація про акції та знижки на АЗС.

23 Жовтня, 2017 16:41
Андрій GasVisor не оновлює цін по деяких заправках ще з квітня 2017. Чим вона корисна, що попала у ваш рейтинг?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!