«Трансформуємо ресурс, який є навколо». У Young Dovzhenko пройшов безкоштовний тренінг з проєктного менеджменту

1166 0
На реалізацію свої ідеї учасники можуть отримати грант у розмірі 45 тисяч гривень.

17 вересня у приміщенні Молодіжного інтеграційного центру Young Dovzhenko у Львові пройшов тренінг від Івана Кульчицького. На ньому говорили про те, як за допомогою проєктного менеджменту створювати та шукати вже існуючі інструменти для реалізації своїх ідей.

Підприємець, сертифікований бізнес-коуч та ментор з інноваційного підприємництва, а також керівник проєктів Агенції Європейських інновацій Іван Кульчицький каже, що під час тренігу з проєктного менеджменту продемонстрував зміст проєктного мислення, який полягає у тому, як трансформувати ресурс, який є навколо.

«Також ми вчимося писати проєктні заявки, бо у межах цього проєкту можна отримати 45 тисяч гривень на реалізацію своєї ідеї», – каже він.  

Учасник тренінгу Денис Власенко говорить, що приїхав послухати лектора, перейняти досвід у тренерстві, і від етапу власного навчання перейти до того, щоб навчати інших.

«Важливо, що в рамках тренінгу учасники можуть не лише послухати і отримати знання, а презентувати свої проєкти та отримати на них фінансування»– каже він.

Координаторка Молодіжного інтеграційного центру Young Dovzhenko Андріана Іванишин коментує, що центр діє у рамках проєкту «Молодіжні інтеграційні центри Захід» за підтримки USAID, а також в партнерстві з громадською організацією «Простір молоді».

«У нас відбувся тренінг з проєктного менеджменту з пошуку фінансування для реалізацій ідей від Івана Кульчицького. Це тренер з більш ніж 20-річним досвідом. Більшість наших гостей вже були учасниками наших подій. Хтось тут вдруге, втретє, а хтось і вдесяте для того, щоб вигадати свій проєкт, котрий ми в партнерстві з USAID зможемо профінансувати на суму 45 тисяч гривень. Це хороший старт для реалізації своєї ідеї», – каже вона.

Тренінги у Young Dovzhenko проводять часто, але тренінг на тему проєктного менеджменту відбувся вперше. У центрі діє конкурс, і до 23 вересня можна подавати заявки для того, щоб 28 вересня потрапити на пітчинг проєктів, отримати фінансування і реалізувати проєкт до листопада.

Партнерська публікація

Фото: Твоє Місто / Іван Станіславський

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!