Три тролейбуси у Львові тимчасово змінили маршрути

1559 0
Тролейбуси №24, 25 та 31 тимчасово змінили маршрути.
Умовне фото

Умовне фото

У зв’язку з ліквідацією ямковості дорожнього полотна на вул. Шота Руставелі, одну смугу у напрямі до вул. Стрийської орієнтовно до 13.00 закрили для руху транспорту. Тролейбуси №24, 25 та 31 тимчасово змінили маршрути. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Орієнтовно до 13.00 тролейбус №25 курсуватиме за маршрутом тролейбуса № 23 («Автовокзал – Ряшівська»). А маршрути № 24 та 31 тимчасово їдуть зі Санта-Барбари та Пульмонологічного центру до вул. Луганської і у зворотному напрямі.

Читайте також: На Сихів буде їздити новий трамвай

Водночас міські автобусні маршрути курсують без змін. На час робіт на другій смузі вул. Шота Руставелі організовано двосторонній рух.

Нагадаємо, що до 28 лютого проїзд біля будинку №15б на вул. Пимоненка буде перекрито, у зв’язку з продовженням робіт із прокладання каналізаційних мереж і газопроводу. 
___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!