В Україні обирають найкращий слоган децентралізації. Як взяти участь?

1703 0
До 10 грудня кожен охочий може запропонувати найкраще гасло Національного проекту «Децентралізація». Усіх небайдужих запрошують узяти участь у всеукраїнському конкурсі.
Фото: www.bdut.org.ua

Фото: www.bdut.org.ua

Одночасно зі створенням логотипу Національного проекту  Децентралізації в Україні запустили конкурс на найкращий слоган, - інформує прес-служба ЛОДА.

Для участі необхідно до 10 грудня 2016 року відвідати сторінку Національної ради реформ  і за допомогою простої форми надіслати на розгляд свій варіант слогану (від 2 до 5 слів). Кількість запропонованих гасел однією людиною не обмежена.

Читайте також: У Львові обрали три найкращі соціальні ІТ-рішення

Визначення переможця відбуватиметься з 10 до 12 грудня цього року. За словами організаторів, майбутнє гасло у подальшому використовуватиметься при створенні логотипу реформи децентралізації.

Нагадаємо, у липні 2015-го року Україна зробила перший крок до децентралізаціїнародні депутати запустили в країні процес передачі повноважень на місця. Парламентарії проголосували за прийняття проекту постанови про включення в порядок денний сесії законопроекту про зміни до Конституції і направлення його до Конституційного суду. У травні 2015-го року стало відомо, що адміністративна карта Львівщини зазнала суттєвих змін – замість понад 700 міських та сільських громад залишилось приблизно 130. Це дозволило зменшити фінансове навантаження на державний бюджет та ефективніше перерозподілити плановані субвенції на медицину та освіту.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!