Центр легеневого здоров’я у Львові отримав матеріали для реанімації пацієнтів у важкому стані

1975 0
На суму 13 мільйонів гривень
Фото: Galinfo

Фото: Galinfo

Львівський регіональний фтизіо-пульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр (Центр легеневого здоров’я) отримав медичний вантаж. Про це інформує в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько.

Читайте також: Наскільки Центр легеневого здоров'я у Львові готовий до прийому хворих на коронавірус

Зокрема, 70 палет з розхідними матеріалами, які призначені для реанімаційної підтримки пацієнтів, які знаходяться у важкому стані: дихальні кисневі маски дорослі (8000) та дитячі (1000) для неінвазивної вентиляції, ендотрахеальні інтубаційні трубки 10000, назальні канюлі (11000), зволожувачі для кисневих систем.

Читайте також: Львів'яни нехтують карантинними правилами. Фото

Сума коштів, за які ці матеріали закупили, складає 13 мільйонів гривень.

Раніше повідомлялося, що у Центрі легеневого здоров’я для пацієнтів з підозрою на коронавірус розгорнули 140 ліжок, які забезпечені кисневими точками. Також реанімаційне відділення розширили до 20 ліжок. У центрі є 8 апаратів ШВЛ. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!