Київ

Під Києвом прихистили трьох осиротілих косуленят, яких врятували військові

808 0
Їх прихистив Центр порятунку диких тварин. Малеча потребує лікування.
Врятовані косуленята / Фото: Центр порятунку диких тварин

Врятовані косуленята / Фото: Центр порятунку диких тварин

Київський Центр порятунку диких тварин став притулком для врятованих військовими косуленят. Перше косуленя на ім’я Персей військові врятували з-під щільних обстрілів та передали команді евакуації UAnimals. Він вже зміцнів, почувається добре.

Ще двох крихіток врятували інші військові. Друге косуленя нещодавно привезли до Центру. Він менший за Персея та потребує лікування, адже його нагодували коров’ячим молоком, що призвело до проблем з травленням. Зараз воно отримує допомогу в Центрі.

Третього врятували і передали небайдужій жінці, яка його вигодувала, шукала прихисток і привезла до Центру.

«Малеча була дуже-дуже налякана та перебувала у стресі. Коли косулі відчувають паніку, то намагаються щосили бігти та тікати. Тому маленький травмувався, коли його випускали до вольєра», – повідомили зоозахисники.

Допомогти Центру порятунку та тваринам можна за посиланням: https://uanimals.org/how-to-help/
 

Нагадаємо, днями у Парку партизанської слави виявили Лося. Очевидці розповідають, що лось зламав паркан та потрапив на стадіон. Спочатку тварина бігала у пошуку виходу, потім прилягла відпочити на футбольному полі. Перехожі викликали поліцію, згодом прибула служба порятунку тварин. Фахівці оглянули та оцінили стан лося як «дуже важкий». Як саме лось опинився у людному місці наразі невідомо. Фахівці кажуть, що тварина забрела у парк із лісової зони неподалік.

Лося намагалися доставити до Центру порятунку диких тварин, але дорогою тварина померла. Попередньо лікарі припускають, що лося збила машина, оскільки наявний сильно забитий бік та дуже велика площа удару. Остаточні результати розтину будуть згодом.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.





Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!