Україна

Цієї ночі рф атакувала Україну 35 «шахедами»

347 0
росіяни атакували Україну кількома хвилями.
ФОТО: ПОВІТРЯНІ СИЛИ

ФОТО: ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У ніч на 21 грудня російські окупанти атакували Україну ударними БпЛА типу «Shahed» із трьох напрямків: Чауда – окупований Крим, Приморсько-Ахтарськ, Курськ – рф. Про це повідомили у Повітряних Силах.

Усього зафіксовали пуски 35 «Shahed-136/131», які атакували хвилями у різний час, в період з 20.00 год. 20 грудня по 03.30 год. 21 грудня. До відбиття повітряного нападу залучили тактичну авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Читатйе також: Країни Балтії погодили спільне регіональне застосування санкцій проти рф та Білорусі

Захисникам неба вдалося збити 34 із 35 випущених ударних БпЛА противника. Протиповітряна оборона працювала у Київській, Дніпропетровській, Вінницькій, Черкаської, Херсонської, Запорізькій, Миколаївській, Хмельницькій, Сумській, Полтавській, Чернігівській та Кіровоградській областях. 

Нагадаємо, президент чекає від військового керівництва країни нового мобілізаційного плану. Про це Володимир Зеленський сказав під час пресконференції у вівторок, 19 грудня. За його словами, Генштаб пропонує мобілізувати додатково 450-500 тисяч людей. Коштуватиме це державі 500 мільярдів гривень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!