Цього року нарешті почнуть реконструкцію Червоноградської школи у Гірнику

1475 0
Тут зможуть навчатись близько 300 школярів
Фото: Wikimapia

Фото: Wikimapia

Цього року на Львівщині розпочнуть реконструкцію Червоноградської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 6 у смт. Гірник. Тут зможуть навчатись близько 300 школярів. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Читайте також: Школа в Брюховичах. Стало відомо, скільки ще коштів потрібно, аби вона запрацювала

Уже оголосили тендер на ремонт першого корпусу та котельні. Загальна вартість становить 22 млн гривень.

У 2018 році тендер був оголошений відділом капітального будівництва та інвестицій Червоноградської міської ради, проте роботи не проводили через відсутність коштів. Державна аудиторська служба України здійснила перевірку процедури закупівлі і виявила певні порушення. За її висновками, з підрядником УКБ розірвало угоду.

Після проведення нової закупівлі розпочнуть нарешті роботи на об’єкті.

Читайте також: «Це лише розрити яму». На «Палац спорту» на Сихові немає грошей

У цьому році виділили 18,7 млн грн із Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету.

У планах також – залучити фінансовий ресурс та добудувати новий корпус на 250 місць, аби більше учнів охопити освітнім процесом у нових, теплих класних кімнатах.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!