Цього року почнуть будувати пункт пропуску «Нижанковичі – Мальховіце»

1806 0
Днями оголосять тендер на початок будівництва, після цього потрібно буде два-три місяці для того, аби обрати переможця.
фото : www.polskieradio.pl

фото : www.polskieradio.pl

Будівництво пункту пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» має розпочатися вже цього року і триватиме орієнтовно три роки. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

«Будуватимуть його за кошти польських колег. Він виглядатиме так само, як на Грушеві, де в одному адміністративному приміщенні будуть і польські, і українські митники, прикордонники. Водночас ми маємо відремонтувати дорогу від Нижанковичів до Самбора», – каже він.

Читайте також: Ремонтувати другу прикордонну дорогу ПП «Смільниця» – Старий Самбір будуть уже в наступному році

Днями, за його словами, оголосять тендер на початок будівництва з польського боку, після цього потрібно буде два-три місяці для того, аби обрати переможця, і далі стартуватимуть роботи.

Нагадаємо, що будівництво нового міжнародного пункту пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» на українсько-польському кордоні планували розпочати ще у 2017 році. Орієнтовний термін будівництва становив на тоді два роки. Нещодавно до майбутнього пункту пропуску через державний кордон Нижанковичі – Мальховіце відремонтували майже 13 кілометрів доріг з обох боків кордону. Для Львівщини скерували понад 844 тис. євро.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!