Київ

Цього року в Києві планують облаштувати 5 дублюючих наземних переходів. Адреси

463 0
Ці наземні переходи мали облаштувати ще минулого року

Протягом 2024 року в Києві планують облаштувати п’ять наземних переходів, які дублюватимуть підземні. Про це повідомили у громадській організації «Пасажири Києва».

Минулого тижня на засіданні Київради заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури підтвердив плани облаштувати в столиці протягом 2024 року п’ять наземних переходів, які дублюватимуть підземні.

Адреси, за якими повинні з’явитися пішохідні переходи:

  • через вул. Вадима Гетьмана та вул. Олекси Тихого (Солом’янський район);
  • через просп. Валерія Лобановського та вул. Деміївська (Голосіївський район);
  • через просп. Валерія Лобановського та вул. Володимира Брожка (Голосіївський район);
  • через вул. Старобориспільська та вул. Миколи Хвильового (Дарницький район);
  • через вул. Костянтинівська та вул. Верхній Вал (Подільський район).

 

Нагадаємо, у листопаді 2023 року патрульна поліція вже погодила організацію переходу через просп. Валерія Лобановського та вул. Володимира Брожка.

Додамо, що ще у серпні минулого року у відповідь на петицію про звільнення директора дептрансу КМДА Руслана Кандибора міський голова Віталій Кличко заявив, що у Києві до кінця року облаштують дев'ять нових наземних переходів. Вони дублюватимуть неінклюзивні підземні та надземні переходи.

Зокрема, йшлося і про запланований вже на 2024 рік перехід між вулицями Верхній Вал та Костянтинівською біля станції метро «Контрактова площа».

Він також зазначив, що до кінця року наземний перехід також з'являться на бульварі Тараса Шевченка біля станції метро «Університет», але у вересні Патрульна поліція Києва відхилила проєкт створення цього переходу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!