Київ

Цього року великі фонтани в Києві не працюватимуть

500 0
Загалом на території зелених зон міста планують запустити 25 фонтанів
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Як і у попередні два роки повномасштабної війни, у центрі Києві не вмикатимуть фонтани. Про це повідомили у КМДА.

Йдеться про 8 масштабних та енергозатратних фонтанів, що мають потужне насосне обладнання, а саме: фонтани "Великий", "Каскадний", "Малі", "Засновники Києва", "Водяна куля", "Хрещатик", фонтан на вулиці Велика Васильківська та фонтани в акваторії Русанівського каналу.

Разом із тим у київських парках і скверах працюватимуть локальні фонтани, які є економнішими. Загалом у 2024 році на території зелених зон планується запуск 25 фонтанів. Традиційно вони розпочнуть роботу в першій половині травня, а завершать наприкінці вересня.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!