Цього тижня до Львова привезуть шість трамваїв із Берліна

3307 0
Першу партію вживаних трамваїв планують привезти у депо №2, що на вул. Промисловій.
фото: flickr.com

фото: flickr.com

У вівторок, 24 липня, до Львова прибуде перша партія вживаних трамваїв із Берліна. Про це йдеться у сюжеті Zaxid.net.

Читайте також: Із балансу Львівелектротрансу списали 12 тролейбусів та 18 трамваїв

Зокрема шість трамваїв із Німеччини доправлять у депо №2 на вул. Промисловій, де вже поставили додаткові ширші колії. Тут трамваї мають розмитнити, надати українську сертифікацію, переобладнати під львівську вузькоколійку та облаштувати пантографи.

До кінця року в ЛКП «Львівелектротранс» планують ще три партії трамваїв, які загалом мають доставити до Львова 30 вживаних трамваїв із Берліна. Вони, за попередніми прогнозами, мають прослужити місту щонайменше 15 років.

Читайте також: Повези мене туди, де асфальту нема. Чому Львів знову купує старенькі трамваї?

Нагадаємо, торік у грудні раніше голова Львова заявив, що місто купуватиме вживані трамваї у Німеччини задля економії коштів. Нові трамваї планують закупити у 2019 році. Крім цього, до кінця року Львів закупить 50 тролейбусів та 150 великогабаритних автобусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!