«Ця ніч буде дуже важкою. Доля України вирішується саме зараз», – президент Зеленський

1962 0
Він сказав, що цієї ночі ворог застосує всі наявні у них сили, щоб зламати наш опір.
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців, сказавши, що ця ніч буде дуже важкою, бо ворог застосує всі наявні сили, щоб зламати опір українців. 

«Цієї ночі ворог застосує всі наявні у них сили, щоб зламати наш опір – підло, жорстко і не по-людськи. Цієї ночі вони підуть на штурм. Всі ми маємо розуміти, що нас чекає. Цієї ночі маємо вистояти. Доля України вирішується саме зараз. Ніч буде важкою, дуже важкою, але буде ранок», – сказав він. 

Зеленський зазначив, що під ударом багато міст нашої держави. Чернігів, Суми, Харків, наші хлопці і дівчата на Донбасі, міста Півдня України. Особлива увага Києву.

«Якщо для загарбників навіть дитячі садочки – допустима ціль, ви не повинні залишити їм жодного шансу», – сказав Зеленський.

Президент зазначив, що кожен цивільний громадянин має бути максимально обережним, а кожен, хто може допомогти обороні – зупиняти ворога всюди, де це можливо.

Читайте також: «За кілька днів в Україні знищать стільки військових, як під час двох чеченських воєн», – Резніков

Водночас міністр оборони України Олексій Резніков виступив зі зверненням до українців, у якому заявив, що понад 40 годин відсічі російським окупантам довели, що у нас найпотужніша армія Європи і безстрашний народ. 

Він звернувся до громадян Росії, а особливо до жінок та матерів російських військових, заявивши, що в Україні за кілька днів інтервенції знищать стільки військових, як за дві чеченські війни. Тисячі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!