Туман та ожеледиця. Якою буде погода у Львові у найближчі дні

1413 0
Синоптики попереджають про ожеледицю, у гірських районах області є небезпека сходження лавин.
Фото: Vgorode.ua

Фото: Vgorode.ua

Сьогодні у Львові буде хмарно та морозно, а впродовж тижня синоптики прогнозують незначне потепління і відлигу.  

Сьогодні, у неділю, 9 січня у погода у Львові буде хмарною з проясненнями. Вночі та вранці часом сніжитиме, також синоптики прогнозують туман. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5 - 10 м/с. Температура вночі 3 – 8 градуси морозу, а вдень від 3 морозу до 2 градусів тепла, інформують синоптики Львівського регіонального гідрометцентру.

Читайте також: Чи зникне взимку сніг. Розмова із кліматологом

У понеділок, 10 січня прогнозують невеликий сніг, температуру вночі 2-7 градусів морозу, вдень від 4 градусів морозу до 1 градуса тепла.

У вівторок, 11 січня прогнозують хмарну погоду без опадів. Температура повітря коливатиметься від 3 до 5 градусів морозу, йдеться на сайті Sinoptik.ua

У середу, 12 січня у Львові прогнозують ясну погоду вранці. Вдень небо вкриється хмарами. Опадів не прогнозують. А температура повітря становитиме від 9 до 5 градусів морозу.

У четвер, 13 січня у Львові прогнозують хмарну погоду. Ввечері очікують дрібний дощ зі снігом. Температура повітря коливатиметься від 5 морозу до нуля.

У  п’ятницю, 14 січня протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ йтиме вночі та вранці. Удень на деякий час опади припиняться, а ввечері можуть розпочатися знову. Температура повітря коливатиметься від одного до двох градусів тепла.

Мешканців закликають зважати на прогноз погоди й бути обачними. Усіх водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях. У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!