Тустань. Турка. Східниця. Тvoemisto.tv запустило тревел-шоу про мандрівки краєм

12104 0
Розповідаємо, хто живе біля скель у Тустані, чому варити сир у горах – це покликання від Бога, які казки розповідають на Турківщині і від чого саме лікує вода у Східниці.
Фотоколаж: Дмитро Тарадайка

Фотоколаж: Дмитро Тарадайка

Величні скелі, водоспади, народні ремесла та прекрасні, щирі люди. Все це Львівщина, яка стає для нас ближчою. Тvoemisto.tv запустило тревел-шоу про мальовничі і сакральні місця Львівщини, подорожуючи разом із партнером проєкту, мережею АЗК ОККО

Тустань – місце, де живе дух Середньовіччя. Величні скелі, з яких відкриваються мальовничі краєвиди.

Турка – мабуть, найбільш незвіданиий, але такий прекрасний гірський край. Величні вершини, кар’єр з блакитною водою, захований між гір. А ще сироварня Богдана Комарницького, який робить його за старовинними рецептами та збірки з казками фольклориста Петра Зборовського.

І Східниця – селище, куди з’їжджаються, щоб полікуватися місцевою водою Нафтусею, відпочити, набратися сил. Місце під небом, де так легко дихається і з прекрасними, на будь-який смак, умовами проживання.

Цікавого перегляду!



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!