Сьогодні відбудеться десятий Міжнародний фестиваль фольклору «Етновир». Де дивитися

1187 0
Tvoemisto.tv транслюватиме подію о 19.00 год.
Фото: зі сторінки "Етновиру", 2019 р.

Фото: зі сторінки "Етновиру", 2019 р.

У Львові в Палаці Потоцьких сьогодні пройде Х Міжнародний Фестиваль фольклору «Етновир 2021». Трансляція Tvoemisto.tv почнеться о 19.00 год.

Читайте також: Через святкові події до Дня Незалежності у Львові обмежать рух на низці вулиць

На фестивалі «Етновир» зберуться фольклорні колективи з різних куточків світу, які презентують культуру своїх країн у Львові. На глядачів очікують виступи  ансамблів, марш-паради учасників головними вулицями міста, показ народних костюмів, вечори дружби і танцювальні майстер-класи.

Учасниками концерту буде народний ансамбль «Tekstilac» з Чорногорії, Об’єднання народного танцю «Kuzeyin Uşakları» з Туреччини та Національний академічний Гуцульський ансамбль пісні і танцю «Гуцулія» з Івано-Франківська.

Серед інших учасників фестивалю буде Народний хор України ім. Г.Вєрьовки, Культурний центр «Koreni» з Сербії, Народний театр танцю «Ескада», зразковий ансамбль танцю «Квіти України», народний ансамбль танцю «Мрія» та художній колектив ансамбль танцю «СЕРПАНОК».

Програма фестивалю 20-22 серпня:

Партнерська публікація

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!