У готелях, кафе та храмах з'явилася газета-путівник Різдвяним Львовом

1364 0
Це уже сьоме спеціальне друковане видання «Твого міста».

Із нагоди різдвяних свят медіа-хаб «Твоє місто» випустив двомовну святкову газету «Путівник Різдвяним Львовом». Ми хочемо передати львів’янам і туристам, які планують відвідати Львів, настрій і дух Різдва, нагадати про традиції, без яких неможливо уявити справжню магію цього свята.

У цьому випуску ми розповідаємо, чому галичани люблять більше Різдво, ніж Новий рік, і чому це насамперед різдвяні, а не новорічні свята, що цікавого можна побачити у Львові у ці дні і як гарно провести цей святковий час у Карпатах та на Львівщині.

Також у газеті розповідаємо про 12 артефактів Різдва, які описала у своїй книзі «Школа Різдва» письменниця та авторка проєкту «Ковчег. Україна» Ярина Винницька. Історик, професор УКУ Ярослав Грицак пояснює, як Новим роком намагалися замінити Різдво, і як святкували народження Христа сто років тому.

Редактор англомовного контенту LvivNow американський журналіст Джо Ліндслі розповідає про 4 причини, чому Різдво краще святкувати в Україні у січні, а не 25 грудня, а священники трьох християнських Церков діляться своїми роздумами про дату святкування Різдва.

У різдвяному випуску газети є чимало корисної інформації про святкові маршрути Львовом та Львівщиною. А ще у спецвипуску можна дізнатися, як відшукати свій родовід, адже Різдво – це насамперед родинне свято.

Різдвянну газету можна знайти упродовж усього святкового періоду у ключових готелях, ресторанах та храмах у центрі міста, а також у поїздах Інтерсіті «Київ – Львів» та на маршрутах «Лижний експрес» до Славського та «Буковельськмй експрес».

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv випустило першу друковану газету у квітні 2020 року. Відтоді друком вийшли 6 випусків «Твого міста».

Команда Тvoemisto.tv щиро вітає Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Щасливих свят!

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!