Тисячі українців матимуть інтернет протягом 10-12 годин після відключення світла, – Мінцифри

1058 0
Необхідне обладнання отримали 29 провайдерів у різних регіонах країни.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Тисячі українців матимуть інтернет протягом 10-12 годин після відключення світла. Відповідне обладнання передадуть в регіони, де найбільші труднощі з інтернетом через знеструмлення. Про це повідомили у Міністерстві цифрової трансформації. 

«Тисячі українців матимуть інтернет протягом 10-12 годин після відключень світла. Мінцифра спільно з eQualitie передали провайдерам 172 батареї SBL. Це допоможе їм живити інтернет-мережі, поки немає електрики, а людям – бути на зв’язку з рідними та знати останні новини», – пояснили там. 

Читайте також: У США вивели на орбіту український супутник. Відео 

Батареї отримали 29 провайдерів з усіх областей України, переважно – Харківської, Донецької, Київської, Житомирської, Чернігівської та Сумської. Це регіони, додають в Мінцифри, які мають найбільші труднощі з інтернетом через знеструмлення.

Нагадаємо, Київ повернувся до планових відключень світла за графіками.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!