У березні Львів отримає авіасполучення з Прагою

5445 0
Державіаслужба надала компанії SkyUp відповідний дозвіл.
Фото: Еспресо.TV

Фото: Еспресо.TV

27 грудня Державіаслужба розглянула заявки авіакомпанії SkyUp на низку рейсів зі Львова, Києва, Харкова, Одеси та Запоріжжя. Згідно з рішенням комісії, з 31 березня SkyUp матиме дозвіл на рейси зі Львова у Прагу – тричі на тиждень. Про це ідеться на сайті Державіаслужби.

Із 31 березня SkyUp також отримає дозволи на рейси з Києва у Подгорицю (Чорногорія) та в Карлові Вари (Чехія), а з Харкова – в Тель-Авів (Ізраїль).

Читайте також: На чому літають львів'яни: найстарші та наймолодші літаки українських авіакомпаній

Крім того, Державіаслужба дала дозвіл SkyUp на збільшення частоти регулярних рейсів з Києва: в Аліканте (Іспанія) – з двох до трьох рейсів на тиждень; в Батумі (Грузія) – з трьох до 10 рейсів; в Бургас (Болгарія) – з трьох до п'яти рейсів, і до Ларнаки (Кіпр) – з трьох до п'яти рейсів на тиждень.

Водночас Державіаслужба відмовила перевізнику в польотах зі Львова в Подгорицю (Чорногорія), що планувались двічі на тиждень.

SkyUp – авіаперевізник туроператора JoinUp, що виконує чартерні рейси зі Львова на курорти Туреччини та Єгипту. Авіакомпанія зареєстрована у червні минулого року в Києві.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!