У боях за Ірпінь загинув 32-річний Олег Шевчук з Новояворівська

40131 0
29 березня відбудеться прощання з Героєм.

23 березня у боях з російськими окупантами за місто Ірпінь під Києвом загинув воїн з Новояворівська Олег Шевчук. Захисник боровся за рідну державу від початку вторгнення агресора на Сході. Завтра, 29 березня відбудеться прощання з Героєм. Про це повідомили у Новояворівській міській раді.

«Олег Шевчук від початку вторгнення росії на схід України брав участь у захисті її кордонів. 23 березня 2022 року, під час виконання бойового завдання в Ірпені, російські окупанти обірвали життя Олега», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На війні загинув Герой зі Львівщини Володимир Дух, який пройшов Іловайськ

Олег Шевчук народився у Новояворівську. Закінчив Новояворівську ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Після закінчення школи вступив до Новояворівського вищого професійного училища, де здобув професію електрозварювальник. Працював за фахом у будівельних компаніях. 

У Героя залишилися батько, двоє братів, дружина та троє діток.

Прощання із загиблим захисником відбудеться завтра, 29 березня о 12:00 год у храмі святих апостолів Петра і Павла у Новояворівську.

Нагадаємо, сьогодні у Львові попрощалися із загиблим у війні з Росією воїном 24-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України імені короля Данила Павлом Черніковим. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!