У боях за Україну загинули п’ятеро захисників із Львівщини

9695 0
Хлопці полягли на полі бою, виконуючи бойові завдання на «нулі».
Фото: drobro.com.ua

Фото: drobro.com.ua

Юрій Гнатик

26-річний Юрій Гнатик був сапером 2-го інженерно-саперного відділення 1-го десантно-штурмового батальйону, повідомили у Стрийській міській раді. Проживав у селі Добряни Стрийської громади.

Боєць загинув на Харківщині під час визволення української землі. У Героя залишилася мама. 

Читайте також: На війні з росією загинув захисник із Львівщини Ігор Суряк

Степан Журба

У бою з російськими загарбниками загинув мешканець Яворова, 28-річний Степан Журба. Захисник закінчив Лісотехнічний коледж, був дипломованим техніком лісового господарства. У 2016 році пішов на військову службу. Як повідомили у Яворівській міській раді, боєць воював в АТО, у боях за місто Золоте на Луганщині отримав важке поранення.

З початком повномасштабного вторгнення захисник знову пішов на передову. 9 вересня тіло загиблого Героя зустріли вдома. Про час місце прощання повідомлять згодом.

Володимир Бяжеловський та Дмитро Бурик

Захищаючи рідну Україну, на фронті загинули двоє захисників із Золочева – «Кіборг» Володимир Бяжолевський, який у 2014-15 роках обороняв Донецький аеропорт, та Дмитро Бурик, позивний «Беркут».

9 вересня тіла загиблих Героїв зустріли вдома. У суботу, 10 вересня, о 13:00 год відбудеться похорон бійців, повідомили у Золочівській міській раді.

На фото Володимир Бяжеловський 

Читайте також: На війні з окупантами загинули два військових із Львівщини

Дмитро Сарновський

У боротьбі з російськими окупантами загинув ще один боєць, 22-річний мешканець Трускавця, лейтенант Дмитро Сарновський. Як написав мер міста Андрій кульчинський, захисник загинув у Херсонській області поблизу населеного пункту Сухий Ставок.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Юлія Осим 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!