У бою на Луганщині загинув військовий з Львівщини

2712 0
Дмитро Рубашевський народився в білоруському місті Брест, а, одружившись, мешкав у селищі Шкло Яворівського району разом із сім’єю.
фото: новояворівська міська рада

фото: новояворівська міська рада

12 квітня в бою на Луганщині загинув Дмитро Рубашевський, позивний «Ганс» – білорус, який захищав українську землю від російських окупантів. Про це повідомляє Новояворівська міська рада.

Дмитро Рубашевський народився в білоруському місті Брест, а, одружившись, мешкав у селищі Яворівського району на Львівщині разом із сім’єю. Ще в 2016 році приєднався до боротьби проти окупантів – воював у складі Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор».

Читайте також: Для всіх був, як батько. Спомини побратимів про Тараса Хаммера Бобанича

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну, Дмитро у складі 24 окремої механізованої бригади відстоював незалежність України. Учора під час виконання бойового завдання на Луганщині російські окупанти обірвали життя Дмитра. У нього залишилися мати Людмила, дружина Галина, донечка Даринка, брат Сергій. 

Нагадаємо, що у Львові попрощалися з командиром 2-го батальйону ДУК «Правий сектор» Тарасом Бобаничем (друг Хаммер), який поліг у бою з окупантами. Легендарний націоналіст та воїн загинув 8 квітня під Ізюмом, звільняючи Україну від окупантів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!